Danny’s trail staat voor de weg die ik (heb) bewandel(d) en mijn passie voor trail running. Sinds ik ben begonnen aan trail running heeft dit veel meer gebracht in mijn leven dan ik op eerste blik voor mogelijk hield. 

 
In 2019 ben ik terug verhuisd naar Nederland na 6,5 jaar in het buitenland (VK en Ierland) te hebben gewoond. Nadat ik terug ben gekeerd ben ik begonnen met trail running.
 

Trail running is een unieke sport waar je grenzen verlegt, zowel fysiek als mentaal maar daarnaast is het ook puur genieten van het leven. Ja het is soms afzien maar je komt op de mooiste plekken in de natuur, waarvan anderen soms niet eens beseffen dat het bestaat. Daarnaast verbrand je ook enorm veel calorieeen, om dat te compenseren is er op de verzorgingsposten altijd wel iets lekkers en bij iedere finish staat een biertje voor je klaar. Kortom de ideale sport voor mij.

In 2019 heb ik mijn eerste ultramarathons gelopen (50km en 100km). Dit waren unieke ervaringen en hoewel heel zwaar ook erg verslavend. Dit jaar ga ik wederom voor de 100km, ditmaal om aandacht te vragen voor de auto-immuun ziekte Coeliakie. Dit is iets waar mijn vriendin aan lijdt en wat wij van dichtbij mee maken. Ik hoop hier door middel van mijn trail run talenten iets aan bij te kunnen dragen.